Workshops voor volwassenen

Onderstaande workshops worden gegeven in De Knutselkamer of - desgewenst - op locatie. Bij workshops op locatie wordt buiten een straal van 10 km van De Knutselkamer een vergoeding gevraagd voor de benzinekosten.

 

Workshop vilt

Workshop vilt

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met vilt, een vrolijk materiaal dat zich gemakkelijk laat omtoveren tot de leukste figuren. We werken met vilt, naald en draad, lint en kralen.

Prijs: 19,95 euro p.p.

Duur: ± 3 uur

Workshop slippers pimpen

Tijdens deze workshop ga je van een paar saaie slippers een paar hippe slippers maken. Met kralen en bedeltjes kun je de bandjes van de slippers helemaal naar eigen smaak versieren.

Prijs: 25,- euro p.p.

Duur: ± 3 uur

Workshop slippers pimpen

Workshop kussen versieren

Workshop kussen versieren

Tijdens deze workshop ga je met behulp van stof, vlisofix, lint, pailletten en kraaltjes je eigen kussen (40x40 cm) ontwerpen.

Prijs: 19,95 euro p.p.

Duur: ± 2 uur

Workshop stoffen schilderijtjes maken

Tijdens deze workshop ga je een stoffen kunstwerk geheel naar eigen smaak maken. Met behulp van stof, lint, vilt, pailletten en kraaltjes ga je vier canvas schilderdoekjes (20x20 cm) decoreren.

Prijs: 25,- euro p.p.

Duur: ± 3 uur

 

 

Workshop decopatch

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met decopatch papier, een speciale lijmlak, lint, pailletten en kraaltjes. Decopatch papier is gemakkelijk te verwerken op allerlei ondergronden. Je kunt daarom een keuze maken uit verschillende voorwerpen om te decoreren:

  • vogelhuisje
  • letterbakje
  • sieradenkistje
  • theedoos
  • etagère

Prijs: vanaf 17,50 euro p.p. afhankelijk van het gekozen voorwerp.

Duur: ± 2 uur

Workshop krans maken

Tijdens deze workshop krijg je een krans van piepschuim (keuze uit twee maten), die je kunt gaan versieren met wol, vilt, lint, e.d. Maak bijvoorbeeld een krans passend bij het seizoen, of een krans voorzien van een naam!

Prijs: 19,95 euro p.p.

Duur: ± 2,5 uur

Workshop krans maken